Tuesday, December 21, 2021

Sætningseksempler for bekendte

Sætningseksempler for bekendte



Det er svært at give en nøjagtig idé om denne ekstraordinære kirke til dem, som ikke har noget personligt bekendtskab med sætningseksempler for bekendte. Men hans omdømme i retskredse var stigende; han blev udnævnt til medlem af udvalget til reform af straffeloven i ; og, sætningseksempler for bekendte, samme år med et anbefalingsbrev fra Metternich i lommen, besøgte England og Frankrig, Holland og Belgien, stiftede bekendtskab med Thiers og Heine i Paris og vendte hjem med et uhyre og kostbart lager af praktiske oplysninger, sætningseksempler for bekendte. Tilfriskende misbrugere, der deltager i et fitnesscenter eller dyrker en sport, vil også ændre deres omgangskreds og gøre noget positivt med deres tid. Denne kategori omfatter kun cookies, der sikrer hjemmesidens grundlæggende funktionaliteter og sikkerhedsfunktioner. Han blev venner med og søgte kun bekendtskab med dem over ham i stilling, og som derfor kunne være til nytte for ham. Nicholas Rostov, med Denisov og hans nye bekendtskab Dolokhov, sad næsten ved midten af ​​bordet. Han forblev i stillingen, under Lord Crewe som Lord Morleys efterfølger, indtil; og gjorde derfor sit første officielle bekendtskab med Indien under indflydelse af Lord Morleys reformer og Lord Crewes Durbar-ændringer af





Lær engelsk hurtigere gennem komplette sætninger med "bekendtskab"



Ordbrugseksemplerne ovenfor er blevet samlet fra forskellige kilder for at afspejle nuværende og historisk brug. De repræsenterer ikke meningerne fra YourDictionary.


Gino Sætningseksempler for bekendte var en af ​​de førende malere i den italienske futuristiske bevægelse, som foreslog en gennemgribende renovering af sætningseksempler for bekendte aktivitet i overensstemmelse med dynamikken i det moderne mekaniserede liv. Luke aktiv 50 A. var en af ​​de fire evangelister. Siden det 2. århundrede er han blevet betragtet som forfatteren til det tredje evangelium og dets efterfølger, Apostlenes Gerninger. Log ind med Google Ordbog Synonymordbog Sætninger Eksempler Viden Grammatik Biografi Forkortelser Reference Uddannelse Spansk Mere om os Kontakt os Forslagsboks Privatlivspolitik Cookie-indstillinger Vilkår for brug © LoveToKnow Media.


Alle rettigheder forbeholdes. Ordfinder 4 billeder 1 ordsvar Anagramløser Scrabble Dictionary Unscrable Words with Friends Cheat. Hjem Sætning Bekendtskaber Bekendte sætning eksempel bekendtskaber. Han havde mange bekendte, men få nære venner. Bekendtskaber var overfladiske og mange, men hvis en person havde en sand ven i sit liv, blev de velsignet.


Striden, som alle de to filosoffers bekendte havde forudsagt, kom snart, og intet sprog havde udtryk, der var stærke nok til Rousseaus vrede. Ved et andet besøg i stiftede han mange bekendtskaber blandt det engelske aristokrati og studerede den engelske forfatning.


En af Pierres bekendte, mens de talte om vejret, spurgte, om han havde hørt om Kuragins bortførelse af Rostova, som der blev talt om i byen, og var det sandt? Boris, der køligt kiggede på Helenes blændende bare skuldre, der dukkede op af en mørk, guldbroderet gazekjole, talte med hende om gamle kendinge og holdt samtidig, uvidende om det selv og ubemærket af andre, aldrig et øjeblik op med at observere. kejseren, der var i samme rum.


Af hans tidligere ungkarlbekendtskaber var mange ikke længere i Petersborg. Folk klædte sig muntert, nogle i forklædning af de mytiske personer i Dionysos suite, og aflagde en runde besøg hos deres bekendte. Han havde allerede omgivet sig med den karakteristiske Petrine-institution "det muntre selskab" eller "selskabet", som det i almindelighed blev kaldt, sætningseksempler for bekendte, bestående af alle hans talrige personlige venner og tilfældige bekendte.


Alle disse havde været intime bekendte og korrespondenter for digteren. De mest almindelige er for det meste europæiske bekendtskaber. Blandt Disraelis store bekendte var mange - Lyndhurst i spidsen - hvis forventninger til hans fremtid blev bekræftet af Wycombe-talerne. Dette blev lettet af det kinesiske system med overførsel af offentlige embedsmænd fra en provins i imperiet til en anden, og i missionærernes senere bevægelser mødtes de ofte med én og en anden sætningseksempler for bekendte deres gamle bekendte i embedet, som var mere eller mindre velstillede.


En række af Freds kvindelige bekendtskaber tog i weekenden til Vegas og dæmpede hans sociale tidsplan, så han brugte sin nedetid lørdag og søndag på at udtænke valgstrategi. Vi glæder os alle til at forny bekendtskaberne den 18. juli i London. Efter World Games rejste John og Marion til England og fornyede gamle bekendtskaber med en række BLDSA-venner i Yorkshire.


Fru Thrale kunne aldrig forstå den partiskhed, som alle hendes bekendte følte for ham, og faktisk synes Johnson til tider at have irriteret ham. Dette frygtelige ordsprog udtrykte utvivlsomt en hyppig stemning af Frederick; og han handlede undertiden med stor hårdhed og syntes at tage sætningseksempler for bekendte ondsindet fornøjelse ved at plage sine bekendte. Berg, tæt tilknappet i sin nye uniform, sad ved siden af ​​sin kone og forklarede hende, at man altid kunne og burde være bekendt med folk over én, for først da får man tilfredsstillelse fra bekendte.


Alle Moskva-bemærkninger, alle Rostovs' bekendtskaber var ved Razumovskis' kapel, sætningseksempler for bekendte, for, som om de forventede, at der skulle ske noget, var mange velhavende familier, der normalt forlod byen til deres landejendomme, ikke rejst den sommer. Han var alene i en fremmed by, uden bekendte. Omtrent samtidig modtog han breve fra prins Vasili og andre Petersburg bekendte, der talte om hans kones gæld. Efter at have modtaget nadver og salvning døde han stille; og næste dag fyldte en skare af bekendte, som kom for at vise den afdøde deres sidste ære, huset, som Rostovs lejede.


Han forsøgte at undgå sine gamle bekendte med deres medfølelse og stødende tilbud om hjælp; han undgik al distraktion og rekreation, og selv derhjemme lavede han ikke andet end at spille kort med sin mor, gå lydløst op og ned i rummet og ryge den ene pibe efter den anden.


Deres levevis og bopæl, deres bekendtskaber og bånd, Natasjas erhverv, børnenes opvækst, var alle udvalgt ikke blot med hensyn til Pierres udtrykte ønsker, men til det, som Natasha ud fra de tanker, han udtrykte i samtalen, antog, at hans ønsker var.


Dybt beklaget af en stor kreds af sørgende venner og bekendte. Men hvis din søgen efter enlige forældre har et romantisk fokus på det, ville det nok være bedst, hvis dit barn ikke mødte alle dine nye bekendtskaber, før du har haft tid til at lære dem bedre at kende, sætningseksempler for bekendte.


Gift Insider samler de mest unikke gaveideer fra butikker, magasiner og online til bekendte, venner og familiemedlemmer, så du ikke selv skal ud og finde dem.


Typisk finder de fleste par deres Orlando-limousineudlejning ved at bede om henvisninger fra nyligt giftede venner, familie eller bekendte. Hvis du har venner, familie eller bekendte, der er blevet gift for nylig, kan du starte din søgen efter en limousineudlejning i Houston ved at bede om henvisninger. Et par vil udveksle deres bryllupsløfter foran snesevis eller hundredvis af familiemedlemmer, venner og bekendte, hvoraf nogle i begyndelsen måske er fremmede sætningseksempler for bekendte familierne mødes for første gang.


Det er passende at sende meddelelser til folk, der ikke er inviteret til brylluppet, såsom meget fjerne slægtninge eller tilfældige bekendte. Andre forhold: Bedste venner og andre meget nære venner vil også blive taget særligt hensyn til over bekendtesætningseksempler for bekendte, kollegaer eller andre personer. Mens nær familie og venner ofte får mere end dollars, er den mest almindelige gave til bekendte og afslappede venner 50 dollars.


Tilfriskende misbrugere, der deltager i et fitnesscenter eller dyrker en sport, vil også ændre deres omgangskreds og gøre noget positivt med deres tid, sætningseksempler for bekendte.


Politiet har udstedt en landsdækkende Amber Alert for drengen og afhører angiveligt bekendte til Balfour i håb om at finde og returnere drengen sikkert til sin mor. I de tidlige s fik Jennifer Gray så meget omtalt næsearbejde, der ændrede hendes udseende så drastisk, at selv hendes bekendte angiveligt havde problemer med at genkende hende. Bekendte var store aktører i uønskede online opfordringer, som omfattede chikane; 14 procent var fra offline venner sammenlignet med 3 procent rapporteret i En af de største ændringer i rapporten var stigningen i chikane online fra offline bekendte, sætningseksempler for bekendte.


Spørg rundt for at se, om nogen af ​​dine venner eller bekendte kender til en læge, der er stolt sætningseksempler for bekendte eller hende på evnen til at vælge den rigtige kontaktlinse til hvert sæt øjne på så kort tid som muligt. De fleste tilfælde af ondsindet forgiftning vedrører familiemedlemmer eller bekendte til offeret, men antallet af forsætlige tilfældige forgiftninger af den brede offentlighed er steget i de sene og tidlige s.


Misbrugerne kan være forældre eller andre familiemedlemmer, viceværter som lærere og babysittere, bekendte inklusive andre børn og i sjældne tilfælde fremmede.


Mens medlemmer af klikerne er nære venner, er medlemmer af mængden uden for en klike tilfældige bekendte. Kvinder kan blive jaloux på deres venner eller andre kvindelige bekendtskaber med tykkere hår. Begynd at tilbyde dine rengøringstjenester til venner og bekendte i tider, hvor dine børn er i skole, og opbyg din arbejdsplan omkring dit familieliv.


Spørg folk i din omgangskreds, venner og kolleger om navnene på velrenommerede långivere, og foretag derefter din egen undersøgelse for at afgøre, om organisationen er VA godkendt. Bed dine venner og forretningsbekendte om at anbefale et huseftersynsfirma, de allerede har brugt med gode resultater. Tal med venner, sætningseksempler for bekendte, slægtninge, naboer og bekendte for at se, om de ville være det sætningseksempler for bekendte ved køb af dine stearinlys.


Mere generiske kort sendt i massevis til kunder, bekendte og lignende er helt passende. Skrev til familie, venner eller bekendte. Det er mennesker, der forsøger at oprette venner, slægtninge og bekendte med sætningseksempler for bekendte ideelle partner. Opslå en annonce sætningseksempler for bekendte enhver online datingside betyder, at du kan blive genkendt af bekendte eller kolleger.


Ideelt set book din rejse hos et velrenommeret rejsebureau eller spørg bekendte om henvisninger. Hvis du har en yndlingsdestination i tankerne, så ring til dem og se, om de har nogle tilbud til singler. Dette er især vigtigt med interaktioner mellem fremmede eller nye bekendtskaber. Ofte i den latinamerikanske kultur er kram og andre tilfældige berøringer almindelige blandt bekendte og ikke et seksuelt fremskridt, sætningseksempler for bekendte.


Du kan nemt søge efter bestemte personer, hvis du gerne vil tilføje virkelige bekendte til din venneliste. En anden måde at finde nye bekendtskaber og potentielle dates på er blot at gennemse vennelisterne med personer, du allerede kender.


De kan være venner, familie eller bare bekendte. Brugere kan også få nye venner ved at møde andre bekendtes fælles venner og dermed udvide deres netværk. E-mail-kort kommer i en ekstrem bred vifte af stilarter, designs og beskeder, der passer til alle fra afslappede venner og bekendte til intimt romantiske par. Samtale sætningseksempler for bekendte for generte mennesker kan hjælpe dig med at chatte med nye bekendtskaber, kolleger, klassekammerater og den potentielle specielle person, som du måske har ønsket at tale med i et stykke tid.


Selve forlovelsesfesten er ikke engang strengt nødvendig, selvom det kan være en sjov måde at lave en forlovelsesannonce på eller dele nyhederne med en bred kreds af bekendte. Hvis du er klar til at stille spørgsmålet, men ikke er sikker på, hvordan du vil gøre det, siger du måske "giv mig forslag til engagement" til forskellige venner og bekendte.


E-mail-meddelelserne kan gå til vennerne og sætningseksempler for bekendte som parret taler med online hele tiden. Avismeddelelsen når ud til et bredere publikum og kan informere personer, der ikke er på mailinglisten til forlovelsesmeddelelseskort, såsom bekendte og forretningsforbindelser, sætningseksempler for bekendte, om en forlovelse, sætningseksempler for bekendte.


Da aviser når ud til et større publikum, modtager venner, slægtninge og bekendte alle forlovelsesnyhederne.


Datingsider er populære, fordi de er en måde for folk at udvide deres omgangskreds. I stedet for at snuppe kogeplader med snesevis af bekendte ville de hellere bruge kvalitetstid med et par gode venner.


Børn elsker at lave praktiske vittigheder på deres venner, forældre, lærere og andre bekendte. Du vil måske også undgå at sende Djævelske gratis e-kort til fremmede eller dem, der er bekendte - du løber større risiko for at blive stødt. Showet sætter også fokus på hendes venner og bekendte i den fiktive by i Virginia, hvor de alle bor, sætningseksempler for bekendte.


Tarmgærvækst er stigende, og du har måske hørt om venner eller bekendte, der har gavn af en gærdræbende diæt. Ud over at stole på venner og bekendte for at få tips, vil du måske også overveje at deltage i offentlige foredrag om sundhed, fitness og wellness. Hylde-bh'er er som afslappede bekendtskaber - dejlige at have, men de vil ikke tilbyde fremragende støtte, når du har mest brug for det.


Når du opretter en konto hos Evite. com, holder den ikke kun styr på alle de invitationer, du sender ud, men også dem, du modtager fra dine venner og bekendte, sætningseksempler for bekendte. Isbrydere er især vigtige ved en housewarming-fest, hvor gæsterne tæller både gamle kendinge og nye naboer. En del af seriens charme er det skæve personale på Charm City - hvoraf de fleste er personlige venner og bekendte til Duff Goldman - der sørger for et skævt arbejdsmiljø, der ofte giver nok underholdning i sig selv.


Selvom venner, familie og almindelige bekendte kan komme med masser af hjemmemedicin mod dit bistik, kan du være sikker på, at du ikke behøver at gøre noget fancy eller ekstraordinært for at finde lindring. Med vennelister på Facebook, der er flere hundrede lange, er disse bestemt ikke alle sætningseksempler for bekendte, men flere bekendte eller venners venner. Amatørbloggen er et sted, hvor du kan sætningseksempler for bekendte et netværk af online bekendtskaber.


Du er aldrig rigtig klar over, hvor mange mennesker du har, før du søger efter alle, du kender og ender med at finde mange bekendte, du har glemt. MySpace er et online fællesskab, hvor du kan interagere med venner nær og fjern og møde nye venner og bekendte.


Selvom det ikke er så stærkt et socialt netværksværktøj, som det plejede at være, bruger mange mennesker stadig MySpace til at finde nye venner og bekendte. At starte en blog giver dig mulighed for at komme i kontakt med personer uden for din sædvanlige omgangskreds.


Hvis den besøgende troede, at en af ​​hendes værtindes bekendte ville vise sig at være til fordel for hende selv eller hendes mand, ville hun bede om en introduktion. Find ud af, hvad du har brug for på en liste over sociale netværkssider - nye venner i dit område, støtte fra folk, der oplever noget lignende, som du kæmper med, eller genforenes med sætningseksempler for bekendte bekendte og venner.


Det, der gav ham hans magt og sikrede ham så dybt respekten og ærbødigheden hos hans elever og bekendte, var hele hans livs intenst religiøse karakter.





gratis dating sider ukrainsk



Striden, som alle de to filosoffers bekendte havde forudsagt, kom snart, og intet sprog havde udtryk, der var stærke nok til Rousseaus vrede.


Ved et andet besøg i stiftede han mange bekendtskaber blandt det engelske aristokrati og studerede den engelske forfatning. En af Pierres bekendte spurgte, mens de talte om vejret, om han havde hørt om Kuragins bortførelse af Rostova, som man talte om i byen, og var det sandt?


Boris, der køligt kiggede på Helenes blændende bare skuldre, der dukkede op af en mørk, guldbroderet gazekjole, talte med hende om gamle kendinge og holdt samtidig, uvidende om det selv og ubemærket af andre, aldrig et øjeblik op med at observere. kejseren, der var i samme rum. Af hans tidligere ungkarlbekendtskaber var mange ikke længere i Petersborg. Folk klædte sig muntert, nogle i forklædning af de mytiske personer i Dionysos suite, og aflagde en runde besøg hos deres bekendte.


Han havde allerede omgivet sig med den karakteristiske Petrine-institution "det muntre selskab", eller "selskabet", som det i almindelighed blev kaldt, bestående af alle hans talrige personlige venner og tilfældige bekendte.


Alle disse havde været intime bekendte og korrespondenter for digteren. De mest almindelige er for det meste europæiske bekendtskaber. Blandt Disraelis store bekendte var mange - Lyndhurst i spidsen - hvis forventninger til hans fremtid blev bekræftet af Wycombe-talerne. Dette blev lettet af det kinesiske system med overførsel af offentlige embedsmænd fra en provins i imperiet til en anden, og i missionærernes senere bevægelser mødtes de ofte med en og anden af ​​deres gamle bekendte i embedet, som var mere eller mindre velvillige.


En række af Freds kvindelige bekendtskaber tog i weekenden til Vegas og dæmpede hans sociale tidsplan, så han brugte sin nedetid lørdag og søndag på at udtænke valgstrategi. Vi glæder os alle til at forny bekendtskaberne den 18. juli i London. Efter World Games rejste John og Marion til England og fornyede gamle bekendtskaber med en række BLDSA-venner i Yorkshire. Fru Thrale kunne aldrig forstå den partiskhed, som alle hendes bekendte følte for ham, og faktisk synes Johnson til tider at have irriteret ham.


Dette frygtelige ordsprog udtrykte utvivlsomt en hyppig stemning af Frederick; og han handlede undertiden med stor hårdhed og syntes at have en ondskabsfuld fornøjelse i at plage sine bekendte. Berg, tæt tilknappet i sin nye uniform, sad ved siden af ​​sin kone og forklarede hende, at man altid kunne og burde være bekendt med folk over én, for først da får man tilfredsstillelse fra bekendte.


Alle Moskva-bemærkninger, alle Rostovs bekendtskaber, var ved Razumovskis' kapel, for, som om de forventede, at der skulle ske noget, var mange velhavende familier, der normalt forlod byen til deres landejendomme, ikke rejst den sommer. Han var alene i en fremmed by, uden bekendte. Omtrent samtidig modtog han breve fra prins Vasili og andre Petersburg bekendte, der talte om hans kones gæld.


Efter at have modtaget nadver og salvning døde han stille; og næste dag fyldte en skare af bekendte, som kom for at vise den afdøde deres sidste ære, huset, som Rostovs lejede.


Han forsøgte at undgå sine gamle bekendte med deres medfølelse og stødende tilbud om hjælp; han undgik al distraktion og rekreation, og selv derhjemme lavede han ikke andet end at spille kort med sin mor, gå lydløst op og ned i rummet og ryge den ene pibe efter den anden.


Deres levevis og bopæl, deres bekendtskaber og bånd, Natasjas erhverv, børnenes opvækst, var alle udvalgt ikke blot med hensyn til Pierres udtrykte ønsker, men til det, som Natasha ud fra de tanker, han udtrykte i samtalen, antog, at hans ønsker var.


Dybt beklaget af en stor kreds af sørgende venner og bekendte. Men hvis din søgen efter enlige forældre har et romantisk fokus på det, ville det nok være bedst, hvis dit barn ikke mødte alle dine nye bekendtskaber, før du har haft tid til at lære dem bedre at kende.


Gift Insider samler de mest unikke gaveideer fra butikker, magasiner og online til bekendte, venner og familiemedlemmer, så du ikke behøver at gå ud og finde dem selv.


Typisk finder de fleste par deres Orlando-limousineudlejning ved at bede om henvisninger fra nyligt giftede venner, familie eller bekendte. Hvis du har venner, familie eller bekendte, der er blevet gift for nylig, kan du starte din søgen efter en limousineudlejning i Houston ved at bede om henvisninger. Et par vil udveksle deres bryllupsløfter foran snesevis eller hundredvis af familiemedlemmer, venner og bekendte, hvoraf nogle i begyndelsen kan være fremmede, da familierne mødes for første gang.


Det er passende at sende meddelelser til folk, der ikke er inviteret til brylluppet, såsom meget fjerne slægtninge eller tilfældige bekendte. Andre forhold: Bedste venner og andre meget nære venner vil også blive taget særligt hensyn til over bekendte, kolleger eller andre individer. Mens nær familie og venner ofte får mere end dollars, er den mest almindelige gave til bekendte og afslappede venner 50 dollars.


Tilfriskende misbrugere, der deltager i et fitnesscenter eller dyrker en sport, vil også ændre deres omgangskreds og gøre noget positivt med deres tid. Politiet har udstedt en landsdækkende Amber Alert for drengen og afhører angiveligt bekendte til Balfour i håb om at finde og returnere drengen sikkert til sin mor. I de tidlige s fik Jennifer Gray så meget omtalt næsearbejde, der ændrede hendes udseende så drastisk, at selv hendes bekendte angiveligt havde problemer med at genkende hende.


Bekendte var store aktører i uønskede online opfordringer, som omfattede chikane; 14 procent var fra offline venner sammenlignet med 3 procent rapporteret i En af de største ændringer i rapporten var stigningen i chikane online fra offline bekendte. Spørg rundt for at se, om nogen af ​​dine venner eller bekendte kender til en læge, der er stolt af evnen til at vælge den rigtige kontaktlinse til hvert sæt øjne på så kort tid som muligt.


De fleste tilfælde af ondsindet forgiftning vedrører familiemedlemmer eller bekendte til offeret, men antallet af forsætlige tilfældige forgiftninger af den brede offentlighed er steget i de sene og tidlige s. Misbrugerne kan være forældre eller andre familiemedlemmer, viceværter som lærere og babysittere, bekendte, herunder andre børn, og i sjældne tilfælde fremmede.


Mens medlemmer af klikerne er nære venner, er medlemmer af mængden uden for en klike tilfældige bekendte. Kvinder kan blive jaloux på deres venner eller andre kvindelige bekendtskaber med tykkere hår.


Begynd at tilbyde dine rengøringstjenester til venner og bekendte i tider, hvor dine børn er i skole, og opbyg din arbejdsplan omkring dit familieliv.


Spørg folk i din omgangskreds, venner og kolleger om navnene på velrenommerede långivere, og foretag derefter din egen undersøgelse for at afgøre, om organisationen er VA godkendt.


Bed dine venner og forretningsbekendte om at anbefale et huseftersynsfirma, de allerede har brugt med gode resultater. Tal med venner, slægtninge, naboer og bekendte for at se, om de ville være interesserede i at købe dine stearinlys. Mere generiske kort sendt i massevis til kunder, bekendte og lignende er helt passende. Skrev til familie, venner eller bekendte. Det er mennesker, der forsøger at etablere venner, slægtninge og bekendte med deres ideelle partner.


At sende en annonce på en hvilken som helst online datingside betyder, at du kan blive genkendt af bekendte eller kolleger. Ideelt set book din rejse hos et velrenommeret rejsebureau eller spørg bekendte om henvisninger. Hvis du har en yndlingsdestination i tankerne, så ring til dem og se, om de har nogle tilbud til singler.


Dette er især vigtigt med interaktioner mellem fremmede eller nye bekendtskaber. Ofte i den latinamerikanske kultur er kram og andre tilfældige berøringer almindelige blandt bekendte og ikke et seksuelt fremskridt. Du kan nemt søge efter bestemte personer, hvis du gerne vil tilføje virkelige bekendte til din venneliste. En anden måde at finde nye bekendtskaber og potentielle dates på er blot at gennemse vennelisterne med personer, du allerede kender.


De kan være venner, familie eller bare bekendte. Brugere kan også få nye venner ved at møde andre bekendtes fælles venner og dermed udvide deres netværk. E-mail-kort kommer i en ekstrem bred vifte af stilarter, designs og beskeder, der passer til alle fra afslappede venner og bekendte til intimt romantiske par.


Samtalestartere for generte mennesker kan hjælpe dig med at chatte med nye bekendtskaber, kolleger, klassekammerater og den potentielle specielle person, som du måske har ønsket at tale med i et stykke tid. Selve forlovelsesfesten er ikke engang strengt nødvendig, selvom det kan være en sjov måde at lave en forlovelsesannonce på eller dele nyhederne med en bred kreds af bekendte. Hvis du er klar til at stille spørgsmålet, men ikke er sikker på, hvordan du vil gøre det, siger du måske "giv mig forslag til engagement" til forskellige venner og bekendte.


E-mail-meddelelserne kan gå til de venner og bekendte, som parret taler med online hele tiden. Avismeddelelsen når ud til et bredere publikum og kan informere personer, der ikke er på forlovelsesmeddelelseskortets mailingliste, såsom bekendte og forretningsforbindelser, om en forlovelse.


Da aviser når ud til et større publikum, modtager venner, slægtninge og bekendte alle forlovelsesnyhederne. Datingsider er populære, fordi de er en måde for folk at udvide deres omgangskreds. I stedet for at dreje kogepladen med snesevis af bekendte, vil de hellere bruge kvalitetstid med et par gode venner.


Børn elsker at lave praktiske vittigheder på deres venner, forældre, lærere og andre bekendte. Du vil måske også undgå at sende Djævelske gratis e-kort til fremmede eller dem, der er bekendte - du løber større risiko for at blive stødt. Showet sætter også fokus på hendes venner og bekendte i den fiktive by i Virginia, hvor de alle bor.


Tarmgærvækst er stigende, og du har måske hørt om venner eller bekendte, der har gavn af en gærdræbende diæt. Ud over at stole på venner og bekendte for at få tips, vil du måske også overveje at deltage i offentlige foredrag om sundhed, fitness og wellness.


Hylde-bh'er er som afslappede bekendtskaber - dejlige at have, men de vil ikke tilbyde fremragende støtte, når du har mest brug for det. Når du opretter en konto hos Evite. com, holder den ikke kun styr på alle de invitationer, du sender ud, men også dem, du modtager fra dine venner og bekendte. Isbrydere er især vigtige ved en housewarming-fest, hvor gæsterne tæller både gamle kendinge og nye naboer. En del af seriens charme er det skæve personale på Charm City - hvoraf de fleste er personlige venner og bekendte til Duff Goldman - der sørger for et skævt arbejdsmiljø, der ofte giver nok underholdning i sig selv.


Selvom venner, familie og almindelige bekendte kan komme med masser af hjemmemedicin mod dit bistik, kan du være sikker på, at du ikke behøver at gøre noget fancy eller ekstraordinært for at finde lindring. Han mestrede dem grundigt, fik et minuts bekendtskab med hver eneste detalje i soldatens liv, lærte den præcise mængde mad, der kræves til hver mund, den nøjagtige vægt, der kunne bæres, de afstande, der kunne tilbagelægges uden udmattelse, hele kroppen af ​​betingelser kort sagt, som styrer menneskets og dyrets militære aktivitet.


Hans ufuldkomne bekendtskab med fransk følelse blev slående bevist i den forsendelse, som han sendte hjem, da han hørte om Napoleons flugt fra Elba. Han modtog den undervisning, der almindeligvis blev givet til unge russere af god familie på det tidspunkt - en smule af mange fag og et godt praktisk bekendtskab med de vigtigste moderne europæiske sprog. Datoerne med hensyn til Mores tidlige liv er usikre, og vi kan kun sige, at det er muligt, at bekendtskabet med Erasmus kan være begyndt under Erasmuss første besøg i England i Hvis vi må indrømme rigtigheden af ​​datoen for Ep.


Fra drømme om gejstligt cølibat blev han vakt ved at stifte bekendtskab med familien til John Colt fra New Hall i Essex. Dette embede afstod han i , og rejste i Danmark og Sverige, hvor han studerede minedriftsmetoderne og stiftede bekendtskab med Linné i Upsala. I udgav han et bind prædikener, som bragte ham bekendtskab med Lord Shelburne, en begivenhed, der havde stor indflydelse på at hæve hans omdømme og bestemme karakteren af ​​hans efterfølgende sysler.


Snart gik han ind i et kloster ved Comosøen, og før han var blevet fange i det store benediktinerhus Monte Cassino, hvor han stiftede bekendtskab med Karl den Store. I Grev besøgte Zinzendorf Jena, og Spangenberg stiftede bekendtskab; i besøgte han den moraviske koloni ved Herrnhut. Fra korstogenes tidsalder forbedrede armenierne i Kilikien, hvis patriark sad ved Sis, deres bekendtskab med Rom; og mere end en af ​​deres patriarker adopterede den romerske tro, i det mindste i ord.


Motley anerkender sin gæld til Groens Arkiv i forordet til hans Rise of the Dutch Republic, på et tidspunkt, hvor den amerikanske historiker endnu ikke havde stiftet bekendtskab med kong Williams arkivar, og bar også eftertrykkeligt vidnesbyrd om Groens værd som historieskribent i den korrespondance, der blev offentliggjort efter hans død.


Efter et år brugt på at tilegne sig sproget og stifte bekendtskab med de ledende mænd i Frankrig, vendte Grotius hjem. Carlyle og Edward Irving var lærere i byen, hvor Irving tilbragte syv år, og hvor han stiftede bekendtskab med den dame, han senere giftede sig med.


Vi giver nedenfor det, som forekommer os at være det mest tilfredsstillende, i høj grad baseret på personligt kendskab til de fleste dele af sortimentet, idet vi, som i tilfældet med kædens grænser, kun overvejer dens topografiske aspekt, som den eksisterer på nuværende tidspunkt dag, mens det overlades til geologer, botanikere og zoologer at udarbejde særlige opdelinger som krævet af disse forskellige videnskaber.


Berthollet og nogle kunstnere for at modtage de billeder og statuer, der blev opkrævet fra flere italienske byer, og gjorde dér bekendtskab med general Bonaparte.


Han havde allerede i Rom stiftet bekendtskab med Lord Elcho og John Murray af Broughton; i Paris havde han set mange tilhængere af Stuart-sagen; han var klar over, at i enhver europæisk domstol var jakobitterne repræsenteret i alvorlige intriger; og han havde nu taget en betydelig del i korrespondance og andet egentligt arbejde i forbindelse med fremme af hans egne og faderens interesser. Wohler havde stiftet bekendtskab med Liebig, hans yngre tre år gamle, i , og de to mænd forblev nære venner og allierede resten af ​​deres liv.


Hans uddannelse blev videreført i Dundee, hvor han stiftede bekendtskab med John Blair. Hans bekendtskab med Cicero bevises tydeligt af den form, hvori han afgav nogle af de vigtigste af sine spekulationer. Disse essays Butler, til hvem han havde sendt en kopi af sin afhandling, men som han ikke havde stiftet personligt bekendtskab med, roste varmt. Sammen med dem besøgte han Berlin, stiftede der bekendtskab med Mirabeau og blev medlem af Berlin Academy Royal. Det siges, at hun havde en datter, opkaldt efter sin bedstemor Cleis, og hun havde et personligt bekendtskab med Alcaeus.


Under disse Wanderjahre stiftede han bekendtskab med digterne Gellert og Jacobi, den lærde Jean-Jacques Barthelemy, hertugen de Choiseul og Gottfried Achenwall, statistikeren. I hvilken periode han kom til Italien er ikke sikkert; ifølge nogle beretninger blev han indkaldt til Venedig for at fungere som amanuensis for Francesco Barbaro, som synes allerede at have stiftet bekendtskab; ifølge andre besøgte han ikke Italien før koncilet i Firenze. Men det skete, at Hobbes havde tilladt en fransk bekendt at få en privat oversættelse af sit svar lavet af en ung englænder, som i hemmelighed tog en kopi af originalen til sig selv ; og nu var det denne unavngivne purloiner, der i , da Hobbes var blevet berømt og frygtet, gav den til verden af ​​egen drift med et ekstravagant rosende brev til læseren foran.


Bekendtskabet med mange kriminelle, som han stiftede i fængslet, vendte han sig til regnskab efter sin løsladelse ved at oprette som modtager af stjålne varer. Desuden besad han takt og et grundigt kendskab til husets former. Rammen for begge er en fortælling, der foregiver at være skrevet af Klemens af Rom til den hellige Jakob, Herrens bror, der i begyndelsen beskriver hans egen omvendelse og omstændighederne ved hans første bekendtskab med Sankt Peter, og derefter en lang række af hændelser, der fulgte med den hellige. Peters diskurser og disputationer, der førte til en romantisk anerkendelse af Clements far, mor og to brødre, fra hvem han havde været adskilt siden barndommen.


Mill havde et grundigt kendskab til græsk og latinsk litteratur, almen historie, politisk, mental og moralsk filosofi. Hans meninger undergik en ændring i retning af teisme, påvirket, siger han, af hans bekendtskab med Coleridge. Så længe vi ikke har nærmere bekendtskab med arabisk jødedom og kristendom, må vi dog altid regne med muligheden for, at mange af disse fejltagelser skyldtes tilhængere af disse religioner, som var hans autoriteter, eller var en naiv gengivelse af versioner, der allerede var udbredt. accepteret af hans samtidige.


Fra skolen i Rottweil ved Neckar gik han til universitetet i Basel og blev en god klassiker. Fra fik han skolemesterstillinger i Basel, hvor han giftede sig og stiftede bekendtskab med Erasmus og Holbein, maleren.


Han stiftede bekendtskab med Fader Petau, Fader Sirmond og brødrene Dupuy, som vendte sin opmærksomhed mod middelalderstudier. Mill havde stiftet bekendtskab med Carlyle ved det forrige besøg i London og havde korresponderet med ham. Hovedattraktionen for Schiller var imidlertid Frau von Kalb, som han havde været lidenskabeligt forelsket i i Mannheim; men ikke ret længe efter stiftede han i Rudolstadt bekendtskab med slægten von Lengefeld, hvis yngre datter senere blev hans hustru.


Det er selvfølgelig, hvad vi bør forvente, at større bekendtskab giver de kristne krønikeskrivere mere viden om deres fjende. I genbesøgte han Schweiz; og efter at have giftet sig rejste han året efter til Holland, hvor han stiftede bekendtskab med Johannes Cocceius. Hans bedstefar, fortæller han, boede i Bethel i nærheden af ​​Gaza og blev kristen, sandsynligvis under Constantius, gennem indflydelse fra Hilarion, som mirakuløst havde helbredt en bekendt til bedstefaderen, en Alaphion.


I sin generelle lære ophøjer Chrysostomos det asketiske element i religionen, og i sine prædikener indprenter han behovet for personligt kendskab til skrifterne og fordømmer uvidenhed om dem som kilden til al kætteri. Mens han var der, stiftede fætter først bekendtskab, men et mere intimt forhold stammer fra Berlin. På den anden af ​​disse rejser besøgte han Friederike i Sesenheim, så Lili, som havde giftet sig og bosat sig i Strassburg, og stiftede personligt bekendtskab med Lavater i Zürich.


I mellemtiden gennemgik han de dybe åndelige oplevelser, der er karakteristiske for puritanismen, og stiftede bredt bekendtskab blandt lederne af det puritanske parti. Homers beskrivelse af Achilleus-skjoldet, lavet af bronze, beriget med bånd af figurrelieffer i guld, sølv og tin, kunne næppe være skrevet af en mand, der ikke havde et personligt kendskab til værker i metal af en meget omstændelig art.


Det var først, at han stiftede bekendtskab med den kantianske filosofi, som skulle danne grundlaget for hans livsværk, og allerede da han udgav Versuch fiber die Transcendentalphilosophie, hvori han formulerer sine indvendinger mod systemet. Men afvisningen viste, at det var ønskeligt i både den britiske regerings og Afghanistans interesse, at der skulle gives mulighed for, at amiren kunne få personligt bekendtskab med de højeste indiske myndigheder.


I de følgende år foretog Thorbecke en forsknings- og studierejse i Tyskland, hvor han opholdt sig på de fleste af sine berømte universiteter og stiftede bekendtskab med sine mest kendte samtidige i fædrelandet.


Han havde til skoleholder en englænder, som holdt fast i de engelske skolers traditioner, så han før han kom ind på Harvard College havde et mere fortroligt kendskab til latinske vers end de fleste af hans kammerater - en fortrolighed, der senere viste sig i hans hånlige pedantiske akkompagnement til The Biglow Papers og hans makaroniske poesi. Han tilbragte hovedsagelig sin tid i Tyskland, besøgte Italien og øgede sit kendskab til fransk, tysk, italiensk og spansk. Han skrev også en række essays, såsom "Mit havebekendtskab", "Et godt ord til vinteren", "Om en vis nedladenhed hos udlændinge", som var indtrængen på natur- og samfundsområdet.


Han var blevet opdraget i den evangeliske skoles strengeste principper, men ved Rugby faldt han under indflydelse af Arnold og Tait, og hans bekendtskab med Maurice og Kingsley gav endelig hans meninger en retning mod liberalisme.


At han havde et kompetent bekendtskab med græsk fremgår af hans oversættelser af Areopagiten Dionysius og af Maximus, af den måde, hvorpå han omtaler Aristoteles, og af hans åbenlyse fortrolighed med neoplatonistiske forfattere og den tidlige kirkes fædre. De tilbydes tilsyneladende i stedet for Aristoteles', en bekendt med hvis distinktioner de klart antager.


Hans far, der havde tjent en stor formue som opfinder og indehaver af "Morisons piller", bosatte sig i Paris til sin død i , og Cotter Morison fik således ikke blot et kendskab til det franske sprog, men en dyb sympati med Frankrig og fransk. institutioner.


Han stiftede også bekendtskab med de førende engelske positivister, til hvis meninger han blev en ivrig konvertit. Det er umuligt at læse Vergniauds taler uden at være overbevist om soliditeten i hans uddannelse, og i særdeleshed om den brede vifte af hans kendskab til klassikerne og om hans bekendtskab - velkendt og sympatisk - med antikkens filosofi og historie.


Sådanne fremskridt er lettere angivet ved ændringer i symbolerne blandt et folk, hvis bekendtskab med kunsten ikke er langvarig eller meget velkendt.


Krauss, der beretter, at han ikke måtte have de tyske tropper på stedet mere end 48 timer før de skulle angribe, hævder, at denne "overdrevne sparing" af tropperne virkede dårligt, for de led af utilstrækkelig kendskab til terrænet.


Hvorvidt et mere fortroligt kendskab til manererne og skikkene hos de uhøflige stammer, der hidtil har holdt sig forholdsvis fri for hinduistiske påvirkninger, endnu kan kaste lys over dette spørgsmål, skal vise sig. Ufuldkomment bekendtskab med forfattere, som de studerede i latinske oversættelser lavet af jøder fra arabiske kommentarer til græske tekster, sammen med næsten total uvidenhed om naturlove, dømte dem til sterilitet.


Hans kendskab til litteraturen var bred, hans egen stil klar og afgørende. Han stiftede bekendtskab med den spanske reformator Juan de Valdes i Rom og lærte ham at kende som teolog i Napoli, idet han især blev tiltrukket af ham gennem den påskønnelse, som Bernardino Ochino udtrykte, og gennem deres gensidige venskab med fruen Julia Gonzaga, hvis åndelig rådgiver blev han efter Valdes død. Lawrence havde tjent med Fairfax i Cartagena og havde stiftet bekendtskab med admiral Edward Vernon, fra hvem Mount Vernon blev opkaldt.


Hans dagbøger viser en minutiøs metodisk forretningsførelse, generøs hengivenhed til jagt, forholdsvis lidt læsning og et bredt kendskab til koloniernes ledende mænd, men ingen markante indikationer på, hvad der normalt anses for at være "storhed". Uddannet på jesuiterseminaret i Kalksburg og ved universiteterne i Wien og Pesth afsluttede en lang udenlandsturné hans læseplan, og i Paris stiftede han bekendtskab med Montalembert, en åndsslægt, hvis indflydelse på den unge Apponyi var permanent.


De barbariske angribere, selv om de var vant til bidrag til deres høvdinge og til betaling af varer som tribut eller som straf, havde ingen bekendtskab med, hvordan et regulært skattesystem fungerer.


Endelig er der mange, der, som er kompetente inden for en anden videnskabsgren, men som har ringe bekendtskab med det videnskabelige studium af menneskelig kultur, er tilbøjelige til at forklare primitive ideer og institutioner udefra, nemlig ved henvisning til forskellige ydre forhold i det mentale liv. af folkeslag, såsom race, klima, fødevareforsyning og så videre.


Men hovedevangelisten, så Schopenhauer stilede sine litterære tilhængere til forskel fra de apostle, der ikke udgav, var Frauenstadt, som stiftede personligt bekendtskab i sit indre brud med den jødiske ortodoksi, uden tvivl dateret længere tilbage - fra hans bekendtskab med de filosofiske teologer og kommentatorer. af middelalderen; men disse nye interesser kom sammen til at fjerne ham endnu mere fra synagogens traditioner.


Han holdt også af at tegne som en morskab i sin fritid; og Colerus havde set en skitsebog fuld af sådanne tegninger, der repræsenterede personer af Spinozas bekendte, hvoraf en af ​​dem lignede ham selv i Masaniellos karakter.


I overensstemmelse hermed skal de interne beviser, som Sigwart, Avernarius og andre har fremført for at bevise Spinozas bekendtskab med Brunos skrifter, tillades fuld vægt. Fra ham modtog Spinoza en meddelelse med et pas fra den franske kommandant, som ønskede at stifte bekendtskab med ham og lovede ham pension fra den franske konge til den lette pris af en dedikation til hans majestæt.


Ved planlægningen synes han at have brugt sit bekendtskab med "Ordonnances" af Genevan Church under Calvin, og med "Forma" for den tyske kirke i London under John. Chevalier de Mere, en mand af en eller anden litterær udmærkelse, som havde stiftet bekendtskab med fru de Neuillants, opdagede hendes pengeløse tilstand og introducerede sin "unge indianer", som han kaldte hende, for Scarron, den berømte humor og tegneserieforfatter, ved hvis hus hele datidens litterære samfund samledes.


Endnu mindre gør bekendtskabet med romersk retspraksis i iii. Et populært bekendtskab med de fremragende træk ved romersk ret var på dette tidspunkt vidt udbredt i Lilleasien. Ctesias q. besidder et mere præcist kendskab til persiske synspunkter og institutioner end Herodot; og hvor han beskæftiger sig med sager, der kom under hans egen erkendelse, giver han megen nyttig information.


Han besøgte Arabien, Egypten, Syrien, Palæstina, Tunis og det sydlige Spanien og havde et indgående kendskab til og personligt kendskab til ikke kun litteraturen, men Østens liv.


Luther, som havde et personligt bekendtskab med Eck, sendte ham i kopier af hans fejrede 95 teser. I Bristol dannede Coleridge bekendtskab med Joseph Cottle, boghandleren, som tilbød ham tredive guineas for et bind af digte. I oktober giftede Coleridge sig med Sarah Fricker og tog sin bolig i Clevedon på Bristol Channel.


Fire af de nominerede medlemmer er udvalgt på grund af deres indgående kendskab til "de rimelige ønsker og ønsker" fra de farvede racer i Sydafrika. Ydermere i hele pastoralerne, og især i I Tim. I stiftede han bekendtskab med James Mill, hvis introduktion til ham opstod efter udgivelsen af ​​Mills traktat med titlen Commerce Defended. Hans bror William, som på dette tidspunkt havde Camden-professoratet i oldtidshistorie og nød et omfattende bekendtskab med eminente mænd i London, var i en materiel position til at fremme hans interesser.


Han fulgte regelmæssigt sin far til de diæter, som han var medlem af, fulgte debatternes forløb, som han førte dagbog over, og stiftede bekendtskab med den store Szechenyi, som opmuntrede hans forhåbninger. Men hans omdømme i retskredse var stigende; han blev udnævnt til medlem af udvalget til reform af straffeloven i ; og samme år med et anbefalingsbrev fra Metternich i lommen besøgte han England og Frankrig, Holland og Belgien, stiftede bekendtskab med Thiers og Heine i Paris og vendte hjem med et uhyre og kostbart lager af praktiske oplysninger.


I Page disgracie of Tristan l'Hermite stifter siden bekendtskab med en dramatisk forfatter, og hans beskrivelse kan accepteres som et nutidigt portræt af Theophiles livskraftige personlighed.


Seneschalen af ​​Champagnes store alder og hans intime førstehåndskendskab til hans emne gjorde faktisk sådanne variationer yderst usandsynlige. Til denne argumentation mener vi, at jo mere kompetent en kritiker er, både af almen anerkendelsesevne og ved bekendtskab med moderne fransk litteratur, jo mere positiv vil den tilslutning han giver.


Lily har heller ikke meget bekendtskab med hverken teori eller praksis i politik. William dannede også et bekendtskab med biskop Roger af Salisbury, som havde et slot i Malmesbury.


Han deltog aktivt i slankekuren i Pressburg og stiftede bekendtskab med Edon BeOthy og de andre liberale ledere. Hans speciale var et indgående kendskab til problemet med jernbanetakster i forbindelse med landets almindelige økonomiske udvikling, og i udgav han et værk om emnet, som vakte en del opmærksomhed i den officielle verden.


Han besøgte de fleste af de store byer, tog mange flamske håndværkere i tjeneste og stiftede personligt bekendtskab med Quentin Matsys og Albrecht Diirer, hvoraf sidstnævnte malede hans portræt.


Ved denne lejlighed besøgte han Paris, Gent, Liege, Köln, stiftede bekendtskab med lærde mænd og kopierede manuskripter af klassiske forfattere. Der stiftede Petrarch sit bekendtskab, og da han fandt ham en mand uegnet til nogen ædel virksomhed, afslog han at tage imod ham til Rom. Der, i , mødte hun den kommende konge, hvilket muligvis fornyede et tidligere bekendtskab. Efter at have studeret i Rostock og undervist der en tid og også i København blev han igen sendt til udlandet af sin prior, hvor han blandt andet besøgte det nystiftede universitet i Leyden og stiftede bekendtskab med de hollandske humanister.


Længe efter, da Confucius fik komplimenter for sin bekendtskab med mange kunstarter, redegjorde han for det på grund af sin ungdoms fattigdom, hvilket forpligtede ham til at erhverve viden om forhold, der hørte til en ringe tilstand. En grundig brug af denne oversættelse vil ikke være mulig, før vi har den i gode kritiske udgaver, og bekendtskab med dens sprog ophører med at være monopolet for nogle få privilegerede personer.


Fortjenesten ved at opnå dette tilhører den entusiastiske orientalist Anquetil Duperron, hvis frugter af langvarige ophold i Indien og hans bekendtskab med Parsee-præsterne var en oversættelse, der bestemt var meget mangelfuld af Zend-Avesta. Levende var praktisk talt en sinecure, og han helligede sig politisk pjece og aviskorrespondance, resultatet af omfattende europæiske rejser, et bredt kendskab til datidens førende personer, stærke holdninger til kirkelige emner fra et højkirkeligt synspunkt, og især om det østlige spørgsmåls politik og mahommedanismen.


Kendskab til den evangeliske tradition er tydelig. Bekendtskab med Hebræerbrevet er kun lidt mindre sandsynligt, for James ii. Wylde's Modern Abyssinia London, , et bind, der giver resultatet af mange års bekendtskab med land og folk; Voyage enAbyssinie 18 , par une commission scientifique, af Th. Han stiftede bekendtskab med George I. På dette tidspunkt blev han præsenteret for Fætter og stiftede bekendtskab med Michelet. På dette tidspunkt stiftede han bekendtskab med Liszt.


I Donne dannede bekendtskab med en velhavende herre, Sir Robert Drury fra Hawsted, som tilbød ham og hans kone en lejlighed i hans store hus i Drury Lane. Hans far viste nogle af sine tegninger til en bekendt, Andrea del Verrocchio, som straks anerkendte drengens kunstneriske kald og blev udvalgt af Ser Piero til at være hans mester.


Han havde tidligere besøgt Italien og stiftet bekendtskab med Paolo Sarpi, som han uden held forsøgte at engagere sig i en reformationsbevægelse. Det var i Moor Park, nær Farnham, den bolig, som Temple havde trukket sig tilbage til for at dyrke abrikoser efter det hurtige fald i hans indflydelse under Charles IIs kritiske periode.


Esther, datter af en købmand ved navn Edward Johnson, en forsørger og legatar for en lille mængde af Sir William Temple's født i marts, hvis bekendtskab han havde stiftet ved Moor Park i , og som han har udødeliggjort som "Stella", kom over med sin kammerat Rebecca Dingley, en fattig slægtning til Temple-familien, og fik snart permanent bopæl i hans nabolag. Howells, My Literary Friends and Acquaintance New York, som indeholder en værdifuld beretning om Longfellows senere liv.


Således begyndte et romantisk bekendtskab, som endte med, at damen blev flygtningens kone. Undervejs standsede Henry ved Bec og stiftede der bekendtskab med Robert de Torigni, som nævner deres møde i forordet til sin krønike.


Men et nærmere bekendtskab med Vesten førte til større selvstændighed i poetisk komposition. Efter at have fået afslag på en pris på grund af fordommene mod afrikanske provinser, forlod han Rom i afsky, og efter at have rejst i nogen tid etablerede han sig i Tarraco som lærer i retorik. Her blev han overtalt af en bekendt til at vende tilbage til Rom, for der er almindelig enighed om, at han er den Florus, der har skrevet de velkendte linjer citeret sammen med Hadrians svar af Aelius Spartianus Hadrian. Hun afviste alle forsøg fra de unge mænd af hendes bekendte på at vinde hendes gunst; og mens hun var aktiv i udførelsen af ​​sine pligter og tilsyneladende fandt sit liv ganske behageligt, var hun indadtil opslugt af tanker, der nåede langt ud over kredsen af ​​hendes daglige bekymringer.


Sognepræst var han jo ikke; han inspirerede til kirkelige aktiviteter, som voksede til store proportioner, men betroede organiseringen af ​​dem til lægmænd med organiserende evner i kirken; og for at blive bekendt med sit folk var han afhængig af sådanne sociale lejligheder, som blev indrettet i den frie atmosfære i denne i det væsentlige New England kirke ved afslutningen af ​​hver gudstjeneste.


Efter at have personligt kendskab til succesen med præsident Porfirio Diaz styre i Mexico, besluttede general Reyes at gå i gang med regenereringen af ​​Colombia med lignende metoder. Der stiftede han bekendtskab med Sir Christopher bagefter Lord Hatton, husholdningskontrollør, og Thomas, jarl af Arundel, dengang jarl marskal af England.


På den anden side kræver det kun et meget lille kendskab til dramatikkens tilstand i Frankrig dengang for at se, at disse værker, hvor ringe de nu kan synes, må have slået tilskuerne som noget nyt og overraskende. Forfatteren viser dog et bekendtskab med latinske digtere - Horace, Virgil, Lucretius.


Fra deres bekendtskab med latin og græsk litteratur må de have været mænd af bogstaver af profession og meget sandsynligt sekretærer eller bibliotekarer for personer af udmærkelse. Hans bekendt slutter sig igen: "I så fald, ærværdige Gotama, ligger din vej derhenne! Han blev bekendt med mange af de førende statsmænd og publicister og sikrede sig en dyb indsigt i kontinentale styresystemer og retspraksis.


Efter tilbagetrækningen af ​​de sydlige senatorer blev Sumner gjort til formand for udvalget for udenrigsforbindelser den 8. marts, en stilling, som han i høj grad var egnet til på grund af sine mange års fortrolige bekendtskab med europæisk politik og statsmænd.


Han kom af en musikalsk familie og var selv en talentfuld amatør, og et bekendtskab med Balakirev og Dargomijsky førte ham til mere seriøse studier af komposition, så han forlod hæren og helligede sig musikken, selvom dette skridt indebar, at han tjente hans leve som embedsmand og en længere periode med fattigdom. Hans interesse for musik førte til hans bekendtskab med komponisten Gluck, som blev hans intime ven. Han var ikke specielt egnet til stillingen, for selv om han havde et dybtgående kendskab til teoretisk astronomi, havde han kun kun ringe opmærksomhed på den praktiske astronoms regelmæssige arbejde.


Ved denne ordning var han i stand til ofte at være i Edinburgh og dyrke det litterære og videnskabelige samfund, for hvilket det på det tidspunkt var særligt udmærket; og gennem Maskelyne, hvis bekendtskab han først havde stiftet under de berømte Schiehallion-eksperimenter i , fik han også adgang til Londons videnskabelige kredse. Men efter at have tænkt på en øm måde at polere på, passende til metal, hvorved, som jeg forestillede mig, også figuren ville blive rettet til det sidste; Jeg begyndte at prøve, hvad der kunne udvirkes på denne måde, og efterhånden perfektionerede jeg et instrument i de væsentlige dele af det, som jeg sendte til London, hvorved jeg kunne skelne Jupiters 4 Concomitants og viste dem dykkere gange til to andre af mine bekendte.


I samme pakke vil du modtage 40 mere, som uden bekendtskab i Cambridge, må jeg bede dig om at lægge i hænderne på en eller flere af dine dygtigste boghandlere til at afhænde dem.


Jeg havde aldrig til hensigt at få noget af din interesse eller af King James' gunst, men er nu forstandig på, at jeg må trække mig tilbage fra dit bekendtskab og hverken se dig eller resten af ​​mine venner mere, hvis jeg må have dem stille og roligt. Under sit ophold i London havde Newton stiftet bekendtskab med John Locke.


Der kom hurtigt lettelse gennem hans bekendtskab med Selina, grevinde af Huntingdon, som udnævnte ham til en af ​​hendes præster. Whewells brede, om end overfladiske, bekendtskab med forskellige grene af videnskaben satte ham i stand til at skrive en omfattende beretning om deres udvikling, som stadig er af den største værdi. Efter sit ægteskab stiftede hun bekendtskab med tidens mest fremtrædende videnskabelige mænd, blandt hvilke hendes talenter havde tiltrukket sig opmærksomhed, før hun havde opnået generel berømmelse, og Laplace komplimenterede hende, at hun var den eneste kvinde, der forstod hans værker.


Deres sprog og vaner er de samme som kirgisernes; men i det sidste halvandet Aarhundrede har de haft noget Bekjendtskab med Landbruget. Dr. Smiles fortæller i sine Memoirs of John Murray om visse pjecer om de lysende udsigter for de spanske sydamerikanske kolonier, derefter i den første nydelse af frigørelsen - pjecer, der tilsyneladende er skrevet for en hr. Powles, leder af et stort finansfirma, hvis bekendtskab Disraeli havde lavet.


Disraeli stiftede bekendtskab med Peels tidligt i hans karriere og viste, at han var stolt af det. Omkring dette tidspunkt blev hans bekendtskab også søgt af en gammel fru Brydges Willyamsborn, en spansk jøde og derefter enken efter en for længst afdød kornisk væbner - som i sit fjerne hjem i Torquay havde undfanget en rastløs beundring for Benjamin Disraeli.


Hans navn var Titus Pomponius, det af Atticus, som han er kendt under, og han blev givet ham senere fra hans lange ophold i Athen og hans fortrolige bekendtskab med den græske litteratur og sprog.


Til denne stilling var han særligt egnet af sit bekendtskab med de seneste fremskridt inden for videnskaben og af sin dygtighed i en klassisk demonstrationsgrad, erhvervet ved en grundig undersøgelse af de græske geometrieres værker. Omtrent på dette tidspunkt rejste han til Paris, hvor han levede et fattigt, asketisk og flittigt liv, idet han dog stiftede bekendtskab med de socialistiske ideer, som dengang opstod i hovedstaden. Han havde et fortroligt kendskab til og sympati med engelske institutioner, og to af hans udgivne værker - en adresse, Biographie de Lord Erskine og Etude sur l'acte du 5 april pour l'etablissement d'une cour supreme de justice en Angleterre - deal med engelske spørgsmål; han gav også en frisk og meget vigtig retning til fransk politik ved den forståelse med Rusland, som blev erklæret for verden ved besøget af den franske flåde i Cronstadt i , og som efterfølgende modnes til en formel alliancetraktat.


Et praktisk bekendtskab med astronomiens elementer er uundværligt for menneskets liv. Det er faktisk fremherskende blandt vores bekendtes satellitfamilier, og formodentlig også i stjernekombinationer. I mellemtiden blev det elementære krav om at gøre visuelt bekendtskab med stjernehimlen opfyldt, hvad angår de ukendte sydlige himmelstrøg, da Johann Bayer i Nürnberg publicerede i et himmelatlas, der afbilder tolv nye stjernebilleder Bayer.


Blandt frugterne af Nicolas Louis de Lacailles anstrengende karriere var soltabeller, i hvilke termer afhængige af planetariske forstyrrelser for første gang blev introduceret; et udvidet bekendtskab med den sydlige himmel; og en bestemmelse af månens parallakse ud fra observationer foretaget ved modsatte yderpunkter af en bue af meridianen 85' i længden.


Bekendtskab med asteroidefamilien begyndte, da det 19. århundrede åbnede. Argelander, nøjagtigt bekendtskab blev stiftet med 90,, et mere generelt bekendtskab med , stjerner optaget i Bonn Durchmusterung. Derfra tog han til Paris, hvor han mødte Proudhon og George Sand, og også stiftede bekendtskab med de vigtigste polske eksil.


Han var også til stede ved diæten i Regensburg, hvor han uddybede sit bekendtskab med Melanchthon og knyttede et venskab med ham, som varede livet igennem. Han fandt hurtigt vej ind i det hurtige politiske samfund i London, og i klubben i Goosetrees fornyede et bekendtskab, der blev påbegyndt i Cambridge med Pitt, som modnede til et venskab af den nærmeste slags. Omtrent samtidig stiftede han bekendtskab med Thomas Clarkson og begyndte agitationen mod slavehandelen.


Han var en hyppig gæst i England og stiftede bekendtskab med samtidige lærde som Camden, Selden, Sir Thomas Bodley og Sir Robert Cotton. Således bevæbnet og forsynet med guld afpresset fra sine tidligere undersåtter i Leinster, drog Dermod til Bristol og søgte en bekendtskab med Richard de Clare, jarl af Pembroke, en normannisk adelig med stor dygtighed, men ødelagt formue. Her kom han under indflydelse af prioren Robert Barnes, stiftede bekendtskab med Sir Thomas More og Thomas Cromwell og begyndte et grundigt studium af skrifterne.


Han er altid 1 Ulempen ved viden er sjældenheden af ​​fuldt kendskab til modersmål. Han stiftede først Marawas bekendtskab, da han var ved at fælde et træ til en kano. Romantikken, som her er blevet udnyttet, viser et kendskab til Ægypten; fortællingerne er diskursive, ikke lakoniske, alt er mere detaljeret og mere under indflydelse af litterær kunst.


Men det er ikke blevet påvist, at disse udelukkende er præ-mosaik. På den anden side har et bedre kendskab til de ældgamle politiske, sociologiske og religiøse forhold gjort det stadig vanskeligere at fortolke optegnelserne som en helhed bogstaveligt, eller endda at finde en plads i det præ-mosaiske Palæstina for patriarkernes liv, som de er afbildet. Men de snævre grænser for de syriske studier, som tilføjede et sparsomt kendskab til Aristoteles en vis bekendtskab med hans syriske kommentatorer, blev hurtigt overskredet af nysgerrigheden og iveren hos eleverne i kalifatet.


Dette finere arbejde var resultatet af hans venskab med Lady Austen, en enke, som på et besøg hos sin søster, hustruen til præsten i den nærliggende landsby Clifton, stiftede bekendtskab med Cowper og fru Unwin. Der stiftede han bekendtskab med mange af datidens førende videnskabelige mænd og gjorde sig hurtigt et navn både som lærer og efterforsker, og i løbet af ti år opnåede han æren af ​​medlemskab af Videnskabsakademiet.


Giraldus Cambrensis, hvis bekendtskab han havde stiftet, introducerede ham før , for William de Vere, biskop af Hereford. Hans konversationsevner gjorde ham velkommen i parisiske saloner, men hans iver førte ham til England, hvor han stiftede bekendtskab med William Law, den engelske mystiker, til Italien og til Schweiz, såvel som til Frankrigs hovedbyer.


Gordon blev undervejs sendt for at inspicere de britiske militærkirkegårde på Krim, og da han passerede Konstantinopel, da han vendte tilbage til Galatz, stiftede han bekendtskab med Nubar Pasha, Egyptens premierminister, som udtalte ham, om han ville tage tjeneste under khedivet. I hans personlige bekendtskab med affærer, i mangfoldigheden af ​​hans erfaringer og i hans muligheder for at danne en korrekt bedømmelse af begivenheder er han uden en rival blandt gamle historikere. Under sit eksil i Rom var han i stand til at studere den romerske forfatning, og det romerske temperaments særegenheder; han stiftede bekendtskab med romerske senatorer og blev den intime ven med datidens største romer.


Han forlod Rom kun for at være vidne til kronens triumf for romerske våben i Afrika og for at få et praktisk kendskab til romerske regeringsmetoder ved at bistå i bosættelsen af ​​Achaea.


Han brød sig forholdsvis lidt om spekulationens historie, men hans bekendtskab med videnskabsbøger, almen historie, rejser og belles letters var ubegrænset. Han var hjemme i Voltaire og Rousseau, men havde ringe eller intet bekendtskab med den franske opsigtsvækkende filosofi.


Med den kartesianske bevægelse som helhed viser han ringe bekendtskab og ingen sympati, og hans egen filosofiske opfattelse bringes aldrig i relation til den systematiske behandling af metafysiske problemer, der er karakteristiske for den kartesiske metode. Det er svært at give en nøjagtig idé om denne ekstraordinære kirke til dem, der ikke har noget personligt kendskab til den. Men hun talte aldrig om noget tidligere og mere fortroligt bekendtskab med Hr. Læreren havde et bekendtskab med kerneteksterne.


Jeg burde helt udelukke den stakkels Milicent i mine generelle animerede versioner af mine bekendte damer. Bør auld bekendtskab blive glemt, Af hensyn til auld bekendtskab blive glemt, Af hensyn til auld lang syne? Undervejs slutter en gammel kending sig til toget med en lastkasse fuld af stjålne varer. Meltzer havde et dybt indre og praktisk kendskab til barnet, den unge og den voksne i konsultationsrummet.


Det er et af verdenslitteraturens anerkendte mesterværker og burde være kendt af enhver kandidat, der hævder at have kendskab til tysk kultur.


Tilfældigt bekendtskab med oplysningstidens tankegang afslører, at etisk naturalisme var kernen. Præriemurmeldyren og den gravende ugle kommer i nabokontakt med klapperslangen, men bekendtskabet er ikke helt venskabeligt. En bekendt fortæller "Hun førte simpelthen et meget selvdestruktivt liv. Hendes plan om at komme i kontakt med en bekendt, der falder igennem, er hun tvunget til at leve af sin forstand og spirende seksualitet.


Tidligt i vort bekendtskab havde vi adskillige verbale kampe, hvori, jeg behøver næppe sige, jeg let blev besejret. De var for nære; efter at være blevet genkendt af en forholdsvis fremmed, følte jeg mig utryg ved denne tætte nærhed af fortrolige bekendtskaber. Kort efter stiftede han bekendtskab med Lycinna, om hvem vi ikke ved meget udover det faktum, at hun efterfølgende vakte Cynthias jalousi og blev udsat for alle sine forfølgelseskræfter vexandi.


Hos Cassel dannede Forster et intimt venskab med den store anatom Sommerring og stiftede omtrent samme tid bekendtskab med Jacobi, som gav ham en hældning til mystik, som han efterfølgende frigjorde sig fra. Han deltog i grundlæggelsen af ​​Mathematisch-Physikalisches Seminar for at give eleverne et praktisk kendskab til metoderne til original forskning.


Også her stiftede han bekendtskab med Claude Mydorge, en af ​​Frankrigs fremmeste matematikere, og fornyede tidligt en fortrolighed med Malin Mersenne q. Selvom Boole kun udgav kun sine matematiske og logiske værker, var hans bekendtskab med generel litteratur bred og dyb.


Dante var hans yndlingsdigter, og han foretrak Paradiso frem for Inferno. Sammen med Jeanne Francoise Fremyot, enke efter baronen de Chantal, hvis bekendtskab han stiftede, mens han prædikede gennem fastetiden i Dijon i , grundlagde han visitationsordenen til fordel for "stærke sjæle med svage kroppe", som han sagde, afskrækket fra at gå ind i de allerede eksisterende ordrer, ved deres manglende evne til at påtage sig alvorlige korporlige stramninger.


Lamarck, mens han bekræftede den verbale påstand om, at dyr udgør en enkelt serie, blev tvunget af sit store kendskab til zoologiens detaljer til at begrænse påstanden til en sådan serie, som kan dannes ud fra de abstraktioner, der udgøres af hver gruppes fælles karakterer. I Sevilla stiftede han bekendtskab med Garcia Gutierrez, som siges at have opmuntret hans dramatiske ambitioner og givet ham fordelen af ​​sin egen erfaring som dramatiker.


Kort sagt, studiet af bibelhistorien, som i første omgang er afhængig af de skriftlige kilder, kræver konstant opmærksomhed på den tekst, der har haft en interessant historie, og på de litterære træk; og det kræver et sympatisk kendskab til orientalsk liv og tankegang, både gammelt og moderne, en forståelse af nødvendigheden af ​​at anvende de videnskabelige forskningsmetoder og fra den teologiske side et begrundet skøn over individuelle religiøse overbevisningers afhængighed af brevet fra Gamle Testamente.


Bashor siger i sin historiske skitse, læst før Brødremenighedens verdensudstillingskongres: "Fra historien om udvidet arbejde udført af græske missionærer, fra den aktive doktrinpropaganda fra spredte valdensiske flygtninge, gennem dele af Tyskland og Bayern, fra tro, der generelt kan gives til lokal tradition, og ud fra den stærke lighed mellem de tre kirker i generelle træk ved omstændighedstjeneste, er konklusionen, uden yderligere beviser, både rimelig og naturlig, at grundlæggerne af den nye kirke modtog deres lære, deres tro og meget af deres kirkeidé fra intimt kendskab til de etablerede brug i begge samfund og fra deres forstærkning og håndhævelse af missionærer og præster..


Han var i Paris kort efter Julirevolutionen og stiftede bekendtskab med de ledende ånder blandt de yngre mænd; i hans diskussion af deres forslag finder vi kimen til mange tanker bagefter mere fuldt udviklet i hans repræsentative regering. Hans melankolske slutning blev mindes i en særlig afhandling KaXXu OEVns ij 7rEpi 7rEvOovs af hans ven Theophrastus, hvis bekendtskab han stiftede under et besøg i Athen.

No comments:

Post a Comment

Europa dating sider

Europa dating sider Hver dag gifter et gennemsnit af singler sig med et match, de har fundet på eharmony Europe USA Dating App 17 Med Dating...